Loading... (0%)

Albin 25

21 March 2014

 

Albin 25 DL, vilket är en klassisk svensk bränslesnål långfärdsbåt med trivsam och genomtänkt inredning.

Designen gjordes av stridspiloten Per Brohäll med tanken att tillverka en bra familjebåt. Tillverkningen skedde sedan vid Albin Marin i Kristinehamn. I förruffen finns ett pentry med spritkök, diskho och köksutrustning för 5 personer.

I kylen får ni plats med inköp för dagen. Förruffen har två kojer med full längd (2m). Ett mindre barn kan sova mellan föräldrarna i förruffen. Här finns också ett separat toalettutrymme med handfat.

Sittbrunnen är djup och barnsäker med rejäla längsgående soffor. Härifrån har ni bra utsikt under er kanalfärd. Ett rejält kapell gör att ni kan utnyttja sittbrunnen även kyliga kvällar och vid dåligt väder.

I akterruffen finns två stickkojer. Ingången till akterruffen sker från sittbrunnen. När kapellet är uppfällt behöver man inte gå utomhus för att gå mellan för- och akterruff. Alla båtarna har färskvattentank med rinnande vatten i kök och toalettutrymme.

Eltoaletter med septiktank och anslutningar för 220V landström. Tillgång till Wi-Fi ombord. Sjövärdiga båtar för både par och den mindre familjen som vi är stolta att hyra ut!